WordPress -lisäosan avulla uutta ulottuvuutta verkkokaupankäyntiin!

10/25/2016Edit 2020 - Kirjoituksessa mainittu liityntä on vanhentunut eikä enää saatavilla.

Verkkokaupan ulkoasuun liittyvien ongelmien kanssa tuskaillessa kaupan ulkoasun päivittäminen käy mielessä, mutta ulkoasun uudistaminen kauppaan saattaa tuntua usein työläältä ja aikaavievältä projektilta. Vilkkaan tarjoamat (jopa ilmaiset) teemat saattavat olla yksi ratkaisu ulkoasun päivittämiseen, mutta tarjolla on nyt myös kaupan tuotteiden tuominen WordPress -sivustolle!

Moni verkkokauppias puolestaan haluaisi myydä tuotteita eri kohderyhmille kuin kenelle nykyinen kauppa on suunnattu, joku haaveilee saavansa tuotteensa myyntiin suositun bloggaajan sivustolle, olisi valmis kokeilemaan yksittäisten tuotteiden myyntiä kampanjaluonteisesti tai haluaisi perustaa vaikkapa näin joulun lähestyessä oman sesonkikaupan!

Vilkkaalla on nyt hyviä uutisia kokeilunhaluisille verkkokauppiaille!

Nyt tuotteiden myynti tai markkinointi hieman eri tavalla on mahdollista, jopa kokeiluluontoisesti! Luo vaikkapa sesonkikauppa uusien kohderymien tavoittamiseksi helposti WordPress -sivuston avulla! Mikäli yritykselläsi on olemassa WordPress -sivusto, voit ePages Online Shop -lisäosan avulla tuoda tuotteita vaivatta myyntiin sivuillesi Vilkas -verkkokaupasta! Huomaathan, ettei WordPress-sivun tarvitse edes olla omasi, vaan lisäosan avulla saat kauppasi tuotteet kätevästi myyntiin vaikka suositun bloggaajan WordPress-sivustolle!

Kiinnostuitko? Ota käyttöösi maksuton kokeiluversio Vilkas-verkkokaupasta ja testaa kuinka tuot tuotteita WordPress -sivuillesi tai mikäli olet jo Vilkas -verkkokauppias, lue tarkemmat ohjeet lisäosan asentamisesta edellisestä blogipostauksestamme!Saattaisit pitää näistäkin

0 comments