Palveluinnovaatioista vetoapua suomalaisille PK-yrityksille

10/28/2016

En ole ensimmäinen, joka väittää kilpailukykyisten yritysten olevan tulevaisuudessa niitä, jotka tarjoavat asiakkailleen lisäarvoa palveluiden muodossa. Kun asiakkaan tarpeet ja prosessit otetaan aidosti huomioon, pystytään lisäarvoa tuottavaan toimintaan sekä erottautumaan kilpailijoista.

Apple on syystä ihailun kohteena yrityksenä, joka oivalsi ja osasi toteuttaa palveluajattelun osana tuotettaan. Kännykästä tuli paljon enemmän kuin puhelin: elämyksiä tuottava palvelualusta.

Vilkkaalla on aina ollut kunnia-asia olla saattamassa asiakasta menestykseen ja olla vilkastuttamassa asiakkaan liiketoimintaa. Meillä uskotaan palveluajatteluun: kehitämme ja innovoimme palveluamme koko ajan niin, että se hyödyttäisi yksittäistä yrittäjää arjessa.

Haluamme enemmän ja parempaa! Etenkin olemme innostuneita siitä, miten teknologian keinoin voimme olla auttamassa pieniä ja keskisuuria yrityksiä menestykseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Huolemme suomalaisen verkkokaupan tilasta olemme tuoneet esiin aiemminkin, mutta uhkien sijaan haluamme nähdä mahdollisuuksia sekä olla tukemassa pienien ja keskisuurien yritysten pyrkimyksiä tehostaa liiketoimintaansa mutta myös laajentaa liiketoimintaansa ulkomaille.

Olemme ylpeitä siitä, miten vaikkapa Elisa Kassan kaltaiset ratkaisut palvelevat pienyrittäjää niin että hänen liiketoimintansa tehostuu ja aikaa jää rutiinien hoitamisen sijaan liiketoiminnan kehittämiseen.

Palvelut, jotka ennen olivat saatavilla vain suuryrityksille, ovat yhtäkkiä pientenkin yritysten saatavilla juuri edullisen hintansa takia. Se, miksi uudet innovaatiot otetaan usein hyvinkin hitaasti käyttöön, johtuu lähinnä tiedon puutteesta. Kiireinen yrittäjä, arjen pyörityksessä, on usein autuaan tietämätön ratkaisuista, jotka kuitenkin vähentäisivät työmäärää sekä tehostaisivat liiketoimintaa.

Me Vilkkaalla suosittelemme pysymään digitalisaation kelkassa ja muunmuassa tutustumaan, miten Elisa Kassa helpottaa yrittäjän arkea ja tehostaa liiketoimintaa!

Lisätietoa Elisa Kassasta ja Vilkas-verkkokaupan yhdistämisestä löydät täältä.

Saattaisit pitää näistäkin

0 comments