Vilkas Commerce Day 2016 esittelee tulevaisuuden trendit

8/11/2016

Parinvuodentakainen menestystapahtuma saa uusinnan 6. syyskuuta kun Vilkas Commerce Day järjestetään toista kertaa Helsingin Messukeskuksessa. 

Luvassa on kerrassaan huikea päivä, sillä puhujina ovat muun muassa monilahjakkuus ja monitoiminainen Linda Liukas. Hän on perustanut mm. Rails Girls-vapaaehtoisjärjestön, joka järjestää naisille koodaamisen viikonloppukursseja. Liukkaalta on ilmestynyt lapsille suunnattu Hello Ruby -ohjelmointikirja. 

Päivän avaa ePagesin perustaja ja toimitusjohtaja Wilfried Beeck. Yhdessä Stephan Schambachin ja Karsten Schneiderin kanssa hän perusti Intershop Communicationsin vuonna 1992 ja hoiti sen listautumisen pörssiin vuonna 1998. Vuonna 2002 Beeck jätti Intershopin keskittyäkseen kehittämään ePages:ssa sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja PK-yrityksille. Hän on myös sijoittajana ja hallituksen jäsenenä useissa teknologiayrityksissä.
Päivän päättää TrendOnen Sebastian Rassmann. TrendOne tuntee tulevaisuuden tuotteet ja teknologiat ja auttaa ymmärtämään viimeisimpiä trendejä sekä innovaatioita, joilla on suoraan vaikutusta verkkoliiketoimintaan. TrendOnen tekemät oivallukset auttavat innovaatioiden hyödyntämisessä. Sebastianin ”The e-Commerce World in 2025" on ainutlaatuinen multimediaesitys. Hyödyntämällä useita käytännön esimerkkejä ja videoita Sebastian vie yleisön matkalle tulevaisuuteen.
Mukana on myös liuta muita huippuasiantuntijoita, joten Vilkas Commerce Day 2016  on todella tapahtuma, joka ei jätä kylmäksi! Lue lisää muista puhujista ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.commerceday.fi

Saattaisit pitää näistäkin

0 comments