Vuoden 2015 kohokohdat Vilkkaassa

12/17/2015

Tähän aikaan vuodesta on tapana luoda katsaus taustapeiliin ja tässä on yhteenveto vuoden kohokohdista Vilkas Groupin osalta. Meillä onkin ollut vauhdikas vuosi ja paljon isoja asioita on tapahtunut. Verkkokauppa on alana ollut aallonharjalla tämän vuoden ajan ja joulukuun 2015 alkaessa meillä olikin 126 asiakasta enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Yhteistyö Klarnan kanssa

Helmikuussa Kauppa2015-tapahtumassa julkaisimme uutisen yhteistyöstä Klarnan kanssa. Vilkas alkoi Klarnan Native partneriksi, joka tarkoitti maksupalvelujen sisällyttämistä Vilkkaan verkkokauppoihin automaattisesti. Teknisesti tämä oli iso, mutta nopea ja onnistunut projekti molemmilta ja sen tuloksena maksutavan käyttöönotto ja maksujen käsittely helpottui verkkokauppiaalle merkittävästi.

Koulutukset keräsivät suosiota

Vuoden aikana pidimme entistä ahkerammin verkkokaupan rakennustalkoita sekä jatkotalkoita. Vilkkaan omiin koulutuksiin ilmoittautui vuoden aikana 373 henkilöä. Lisäksi olimme näkyvästi edustettuna useissa seminaareissa ja tapahtumissa.


Uusia työntekijöitä

Asiakasmäärän kasvaessa myös henkilökunta kasvaa. Kesän päätteksi meillä aloitti kaksi uutta työntekijää ja vuoden loppuun saakka haetaan vielä kahta uutta.


Uutta voimaa verkkokauppojen rakentamiseen. Tervetuloa mukaan Antti ja Timo!
Posted by Vilkas Group on Monday, 12 October 2015


Vilkas täytti 20 vuotta!

Lokakuussa juhlistimme yrityksen, mielestämme IT-yritykselle kunniakasta 20 vuoden ikää Finlaysonin Palatsissa. Nostalgiantäyteisessä juhlassa oli mukana henkilökunta, hallitus ja omistajat puolisoineen.


Mitä tapahtuu vuonna 2016?

Verkkokaupan suosion kasvulle ei näytä tulevan loppua lähitulevaisuudessa. Alkuvuodesta tulemme julkaisemaan uuden merkittävän yhteistyösopimuksen ja luvassa on myös merkittävä uudistus monikanavaisen kaupan helpottamiseksi.

Keväällä järjestämme Vilkas Commerce Day tapahtuman Helsingissä josta pääsemmekin pian kertomaan lisää.

Aiomme jatkaa kansainvälistymistä ja tähyämme seuraavaksin Norjan markkinoille. Uskomme myös verkkokauppojen aloittavan kansainvälistymisiä ensi vuoden aikana selvästi aiempaa enemmän.

Saattaisit pitää näistäkin

0 comments