Verkkokaupassa voi myydä vaikka lomasaaria

6/21/2012

Mietimme markkinointitiimin kanssa mitä kaikkea verkkokaupassa voikaan myydä? Totesimme (ei lainkaan yllättävästi), että verkkokaupassa voi myydä - ja myydäänkin - ihan kaikkea mahdollista. Tästä saimme uuden tunnuslauseen: Jos sitä voi myydä, sitä voi myydä menestyksellisesti verkkokaupassa.

Tästä innostuneena päätimme tehdä pilke silmäkulmassa esimerkin kaikille, ketkä miettivät soveltuuko heidän tuotteensa verkkokauppaan myytäväksi. Teimme  www.saarikreikasta.fi verkkokaupan, josta voi tilata Kreikan saaria. Maksu tapahtuu valtion lainan takuuna.


Verkkokauppa avattiin Active -vakiokaupalla parin päivän suunnittelun tuloksena. Verkkokaupan ulkoasu tehtiin matkatoimistojen ilmettä mukaillen ja käyttöön otettiin sosiaalisen median palveluja esimerkinomaisesti.

Koska saarien toimituksesta, ei ole vielä varmuutta, päätimme arpoa kaikkien saarien tilaajien kesken matkalahjakortin, jonka voi käyttää esimerkiksi tulevan kotisaarensa tarkastuskäyntiin!

[selitysosa:] saarikreikasta.fi sivusto ja idea saarien vaatimisesta valtionlainojen vakuuksiksi ei ole poliittinen kannanotto, vaan käytännön esimerkki siitä, että jos tuotteita voi myydä, niitä voi myydä verkkokaupassa ;)

Saattaisit pitää näistäkin

0 comments