Mobiililaitteille optimoitu verkkokauppa tulee

2/09/2011

Verkkokauppojen siirtyminen mobiililaitteille on kovien odotusten alla ja mm. Google povaa mobiiliostamisen läpimurron tapahtuvan tämän vuoden aikana. Älypuhelimet, Ipadit ja muut nettiselaimella varustetut kannettavat laitteet ovat jo arkipäivää ja uutisten lukeminen ja Facebookin päivittäminen näillä on ollut jo pitkään monelle tuttua.

Aika tulee näyttämään, kuinka suuri yleisö totuttautuu shoppailuun verkossa kannettavalla laitteella. Tärkeänä tekijänä tässä tulee luonnollisesti olemaan teknologian soveltuminen myös pienelle ruudulle ja käytön helppous.

Omaverkkokaupat päivitetään tänä keväänä ePages versioon 6.11 joka tuo mukanaan taas monia hienoja uudistuksia ja parannuksia, joista merkittävimpänä mobiililaitteille optimoitu näkymä verkkokauppoihin. Tämä ominaisuus tulee siis kaikkiin Omaverkkokauppoihin automaattisesti ja ilman lisäkuluja!

Uusi versio on ollut testattavanamme nyt pari viikkoa ja sen toimivuus on yllättänyt positiivisesti. Kauppa tunnistaa mobiililaitteella tulevan tulijan automaattisesti ja ohjaa hänet mobiilinäkymään. Mobiilinäkymässä ulkoasu on yksinkertaistettua ja linkit ovat suuria, jotta niihin on helppo osua kosketusnäytöllä.

Tarkempaa tietoa mobiilioptimoinnista ja muista uudistuksista sekä päivityksen tarkasta ajankohdasta ilmoitetaan myöhempänä ajankohtana kauppiaille.

Saattaisit pitää näistäkin

0 comments